VC Verrekijker

Volleybalclub VC Verrekijker Oirschot

Sponsors

Sponsor worden?

De Volleybalclub Verrekijker is een levendige, gezellige volleybalvereniging, en één die al meer dan 30 jaar meedraait in de regio zuidoost Brabant. Via de Nederlandse Volleybal Bond (NeVoBo) spelen wij elk jaar weer mee in de NeVoBo-competitie zuidoost. Voor deze competitie komt elk team in verschillende plaatsen in zuidoost Brabant terecht, waar vele toeschouwers op ze wachten. En hierin zit voor u de kans om uw naamsbekendheid lokaal en regionaal te vergroten.
__________________________________________________________________________________________

U kunt de VC Verrekijker sponseren door een kleine bijdrage te leveren waarbij wij uw logo doen plaatsen op onze site, uw naam en/of logo laten drukken op onze sportoutfits, of op een van de andere mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Door de sponseringen krijgt uw bedrijf niet alleen meer naamsbekendheid maar gaan mensen ook uw bedrijf koppelen aan de sport die u sponsort. Nog een voordeel is dat u veel mensen bereikt door de relatief kleine bijdrage van de sportsponsering.

Graag zouden we u een keer willen uitnodigen een van onze wedstrijden te bezichtigen in onze thuisbasis sporthal “De Kemmer” te Oirschot. Voor verdere relevante informatie kunt u verder kijken op deze website.

Wilt u uw naamsbekendheid vergroten, uw imago verbeteren en ons tegelijkertijd ondersteunen, neem dan contact met ons op door te mailen naar: sponsors@vcverrekijker.nl.

Kent u nog een bedrijf dat VC Verrekijker zou willen sponsoren, neem dan graag contact met ons op. 

 

© 2009 - 2013 VC Verrekijker Oirschot - Webdesign: Dualler Dualler