Header

Minivolleybal

Minivolleybal bij VC Verrekijker

(leeftijd 5 tot en met 11 jaar)

Ben jij behendig met een bal en vind je het leuk om in teamverband te sporten zonder in aanraking te komen met je tegenstander. Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij onze club kan je beginnen met volleyballen vanaf 5 jaar en er is geen maximale leeftijd om deze fantastische sport uit te oefenen. Binnen onze vereniging hebben wij momenteel mini’s, jeugd-, senioren- en recreatieteams (zowel dames als heren) waarbij het draait om sportief, samenwerkend en gezellig deze hobby / sport uit te oefenen.

Volleybal bij de mini’s heeft de naam Circulatie Mini Volleybal (CMV) en wordt verdeeld in 6 klasse. De hoogste klasse in CMV nivo6 en de laagste klasse is CMV niveau 1. Dit is gerelateerd aan leeftijd. Uiteraard wordt er ook gekeken naar de ontwikkeling van de leden bij het beoordelen van het niveau. Een team bij de mini’s bestaat uit minimaal 4 personen (deze staan ook in het veld) en maximaal 6 (2 wissels).
De mini’s trainen momenteel 1 keer per week en worden door een fanatiek team van trainers getraind.
Ben je lid van de mini’s dan heb je ongeveer 1 x per maand een toernooi waar je mag proberen de medaille te veroveren.
Onze club heeft naast de georganiseerde toernooien ook de organisatie van een eigen toernooi. Dit toernooi is 1 x per jaar. Aan het begin van het jaar worden de toernooien verdeeld onder de organiserende verenigingen. De toernooien zijn verdeeld in CMV 1-2-3 en CMV 4-5-6. We proberen ieder jaar het te organiseren toernooi te wisselen, maar dit is ook afhankelijk van de verdeling door de KVP (Kempen Volleybal Plan (organiserende groep verenigingen van de Kempen)).
We proberen ook ieder jaar een grootst jeugdkamp te organiseren voor onze jeugdleden. Dit is aan het einde van het seizoen. Het jeugdkamp wordt gedragen door de vrijwilligers van de seniorenteams en waar nodig wordt er een beroep gedaan op de ouders.
Bij de mini’s spelen jongens en meisjes door elkaar.

Is je interesse gewekt schroom niet met ons contact op te nemen om een proeftraining te komen volgen. Proef trainen mag 3 keer, hierna vragen we je lid te worden van de club.

Om een inschatting te kunnen maken bij welk team jij past met jou talenten, vragen wij je contact op te nemen met onze technische commissie middels het mail adres tc@vcverrekijker.nl of middels het telefoonnummer 06-29107657.