VC Verrekijker

Volleybalclub VC Verrekijker Oirschot

Actueel

VC Verrekijker

Welkom op de website van Volleybalclub Verrekijker uit Oirschot.

Trots!

Afgelopen woensdag hebben we met trots diploma's uitgereikt in het kader van de Club van 100. De club van 100 is de wekelijks terugkerende oefening in balvaardigheid die we omarmd hebben binnen de Verrekijker.

Deze keer hebben Dagmar en Noa de club van 100 gehaald! Daarnaast hebben Leon, Maartje en Robin de volgende serie gehaald, de World League. Ik daag de senioren uit om dit ook eens te proberen.

- Lees meer...


Geplaatst op 12-01-2014


Laatste jeugdwedstrijd voor Jongens A, volgend jaar naar de Heren!

De laatste wedstrijd van deze helft van het seizoen speelde ons Jongens A team tegen VC Weert JA1. We wisten bij voorhand al dat we weinig kans maakte om deze wedstrijd te winnen en hadden daarom ook besloten om voor ons plezier te gaan spelen en niet voor de winst. Het werd een spannende wedstrijd... - Lees meer...


Geplaatst op 24-12-2013


Wedstrijdverslag mini's 2

Mini's 2 had zondag 8 december 2013 een toernooi in Hoogeloon.

Hierbij een verslag van Frank van Vroenhoven. - Lees meer...


Geplaatst op 22-12-2013


Interactief platform voor volleybalofficials

Vandaag wordt Arbitrage.nevobo.nl, een interactief platform voor Nevobo officials, officieel gelanceerd. De website is een verlengstuk van volleybalportal www.volleybal.nl en brengt actuele en algemene informatie over spelregels en richtlijnen van drie volleybaldisciplines: zaal-, beach- en zitvolleybal. Maar bovenal is Arbitrage.nevobo.nl bedoeld als interactief platform voor en door jullie; volleybalscheidsrechters, -lijnrechters en andere officials... - Lees meer...


Geplaatst op 19-12-2013


Jongens A maakt Polaris in!

Afgelopen zaterdag, 7 december 2013, moest Jongens A spelen tegen VC Polaris JA1 in onze thuisbasis de Kemmer.

De eerste set moesten wij nog even opwarmen, want het liep gelijk op tussen Verrekijker en Polaris. Toch gaven wij deze set niet weg en eindigden met een eindstand 25-22 voor Verrekijker.

- Lees meer...


Geplaatst op 10-12-2013


DELA Trophy 2013

In de kerstvakantie, op zondag 29 december en maandag 30 december, is het DELA Trophy event. Deze wordt na twee jaar opnieuw gehouden in 's-Hertogenbosch. De toegang is gratis!

Bij de DELA Trophy speelt het Nederlands volleybalteam (zowel de mannen als de vrouwen) tegen tegenstanders uit Frankrijk en België. De DELA Trophy is een voorbereiding op het WK Kwalificatietoernooi.

- Lees meer...


Geplaatst op 23-11-2013


<< vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 volgende >>

Powered by CuteNews
© 2009 - 2013 VC Verrekijker Oirschot - Webdesign: Dualler Dualler